ŠPORTNI PARK

BRUNARICA

Brunarica ima tlorisne površine približno 19 m x 8 m. Na tej površini so zaprti (zimski) del brunarice s šankom, odprti (letni) del, skladišče, ženski in moški toaletni prostor s tušem ter nadstrešek za žar.
Nad celotnim zgornjim delom brunarice so skupna ležišča.

NOGOMETNO IGRIŠČE

Igrišče je namenjeno igranju malega nogometa na travnati podlagi. Dimenzija igrišča je 36 m x 18 m, dimenzija golov pa 3 m x 2 m. Obdano je z viosko mrežo za lovljenje žoge. V večernih urah je igrišče možno razsvetliti z reflektorji.

IGRIŠČE ZA ODBOJKO

Igrišče za odbojko je na travnati podlagi. Dimenzija igrišča je 16 m x 8 m. Na njem se igra po pravilih odbojke na mivki. Obdano je z visoko mrežo za lovljenje žoge. V večernih urah je igrišče možno razsvetliti z reflektorji.

OTROŠKO IGRIŠČE

Konec leta 2010 smo v športnem parku športno društva Čelešnk dobili otroško igrišče.
Postavitev otroškega igrišča sta nam omogočila »Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje« in »LEADER«

LOKOSTRELSKI PARK

Po gozdu nad brunarico je postavljen lokostrelski parkur z več kot tridesetimi 3D tarčami.  Proga se razprostira v dolžini štirih kilometrov. Uporaba proge je dovoljena samo v spremstvu  člana lokostrelske sekcije ŠD Čelešnka.

Pridružite se nam

Smo vesela družba športnih zanesnjakov, ki bo vesela vsakega novega člana.

Piši nam ali pa se nam pridruži na katerem izmed dogodkov.